De Beste Games Van 2018 Voor De PS4

Of je nu een PS4 Slim kopen makkelijk vindt of een PS4 Pro bezit, je zult op zoek zijn naar uitstekende avonturen om te spelen. Het systeem van Sony bevat een verzameling fantastische eerstegraads-titels, evenals een verzameling geweldige platformonafhankelijke spellen. Om je te helpen beslissen wat een plaats in je verzameling verdient, hier is onze keuze aan de beste PS4-games voor game consoles in 2018.

Onze beste PS4-gameslijst bevat nieuwe releases die zijn gepeperd met een aantal geweldige links-velditems om je op de hoede te houden. We hebben ook een categorie voor iets oudere, maar niettemin briljante spellen om te spelen. Als je andere indelingen hebt, bekijk dan ook onze selectie van de beste Switch- of Xbox One-games.

PS4 Games Hits In Dit Jaar

God of War (2018) is een vernietigende heruitvinding van de aloude hack-n-slash-serie, met nieuwe RPG-elementen en een verrassend ontroerend vader-zoonverhaal. Het ziet er prachtig uit, heeft flinke gevechten en zit boordevol memorabele decorstukken.

Monster Hunter: Wereld

Net als een personage in een Victoriaanse science-fiction-fantasie, zal Monster Hunter: World je zien waagt aan een verloren wereld van vreemde beesten om te categoriseren en te vangen. In tegenstelling tot een personage uit een Victoriaanse sciencefiction-fantasie, vecht je tegen deze kolossale wezens met onpraktisch grote zwaarden, gemaakt van hun geslachte verwanten.

Er is veel aandacht besteed aan het ontwerpen van het ecosysteem van het spel en het resultaat is een indruk van een levende, ademende wereld waar mensen laag in de voedselketen zitten.

NieR: Automata

NieR: Automata-maker Taro Yoko is iets van een losse kanon, bekend om het verschijnen van interviews met een maanmasker of het praten over zijn werk via sokpoppen. Die excentriciteit is waarom NieR: Automata zo’n interessant spel is, met zijn kinetische, bullet-hell-gameplay over een oddball parable over AI, robots en drone-oorlogsvoering.

Gemaakt met PlatinumGames, de studio achter snelle titels als Vanquish en Bayonetta, NieR: Automata is een bombastisch, knoop-maisch avontuur

Persona 5.

Persona 5 is niet alleen een van de beste JRPG’s ooit gemaakt, maar het is ook de meest toegankelijke van de Persona-serie. Het nemen van de mantel van een naamloze hoofdrolspeler, het is aan jou en je team van high-school misfits om de muren van sociale onrechtvaardigheid af te breken onder het mom van The Phantom Thieves.

Hier ga je gekke alternatieve realiteiten binnen en steel je de harten van sommigen van de meest kwaadaardige mensen in de samenleving. Dit is geen spel voor bangeriken. Persona 5 is donker, maar daaronder ligt de kloppend hart van een stijlvolle en enorm leuke JRPG.