Zijn er Apple’s Primeurs Aan De Horizon?

Als een Apple-product eenmaal is gelanceerd, duurt het zelden langer dan een week voordat geruchten over een vervolg verschijnen op internet. LG heeft afgelopen week nog een gerucht naar buiten gebracht over de LG OLED 55C7V televisie. Kijk nu bij Jack Waayen beeld of je de aanbieding nog kunt inslaan.

Het was niet anders voor Apple’s HomePod smart speaker en de echte AirPods 2016 draadloze toppen, maar nu lijkt het erop dat we wat details hebben over de producten van de volgende generatie en een ruw idee hebben van wanneer we ze in de schappen zullen zien. AirPods van het hogere niveau en een nieuwe HomePod kunnen volgend jaar naast een paar over-ear-koptelefoons arriveren, aldus Bloomberg-bronnen.

De Airpod Filter Ongewenst Geluid Van Buiten Af

De AirPods zullen zogenaamd een noise-cancelling en waterbestendig ontwerp hebben en meer kosten dan het bestaande paar (die £ 160 bij de lancering waren). De bronnen suggereren ook dat ze een nieuwe chip, Siri spraakactivering en (zoals de Apple Watch) misschien zelfs sensoren voor een hartslagmeter zullen bevatten.

Er zijn schijnbaar geen hot-off-the-press specificaties op een next-gen HomePod, maar eerdere geruchten wezen in de nabije toekomst op een kleinere en goedkopere versie.

Apple Zal Snel Concurrentie Krijgen Van Andere Grote Merken

Bose, Sennheiser en B & W willen mogelijk ook het komende aanbod van Apple in de gaten houden, want een ander gerucht gaat dat de technologiegigant ook zijn allereerste paar over-ear hoofdtelefoons zal uitbrengen om boven het Beats-aanbod te gaan zitten . Eerder dit jaar meldde KGI-analist Ming-Chi Kuo dat Apple dit jaar een eigen merk van hoogwaardige over-ear-blikken ontwikkelt voor de lancering. De bronnen van Bloomberg zouden echter naar verluidt hebben gezegd dat, terwijl ze dit jaar moesten worden gelanceerd, ‘ontwikkeling uitdagingen’ hun teruggedrongen zijn tot 2019.

Ben Je Al Bekend Met De iplayer?

Maar laten we eens praten over iPlayer. De Ultra HD iPlayer-dekking omvat elke wedstrijd gespeeld op Center Court gedurende het toernooi, beginnend bij de openingswedstrijd van Roger Federer om 13.00 uur op maandag 2 juli en afsluitend op zondag 15 juli met de Singles Final-dag voor heren.

Drie wedstrijden per dag staan ​​gepland op Centre Court, met de volledige ‘Order of Play’ van elke dag die de avond ervoor beschikbaar was.

Tot 16 live HD-streams van actie op alle 18 grasvelden van The Championship zijn ook beschikbaar op BBC Sport online, iPlayer en via de Rode knop.